Adgang til Selvbetjening

Ved at logge ind har du mulighed for selv at gemme eller holde pause med print avisen i løbet af din ferie eller flytte avisen.

For at benytte selvbetjening kræver det, at du har et validt print abonnement.

Adgang til + abonnement

Få hjælp

Kontakt kundeservice /reklamation på tlf. 7627 2020, via vores selvbetjening, eller send os en mail på abonnement@jyskemedier.dk.

Åbningstider ved telefonisk henvendelse:

Kundeservice:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00

Reklamation:
Mandag-fredag kl. 8.00-18.30, samt lørdage kl. 8.00-11.00

Husk at vi skal have besked senest kl. 9.00 på næstkommende hverdag, hvis du ønsker at få avisen efterleveret.

Skriv til kundeservice

Hvis du har spørgsmål, brug for hjælp eller bare idéer eller feedback, så er du velkommen til at skrive ind til os via formularen nedenfor.